CONFERINTA NATIONALA OAR

Hotel Intercontinental Bucuresti

30.06.2018-01.07.2018

ALLBIM NET SRL este Sponsor Principal si Partener Educational al Ordinului Arhitectilor din Romania, in cadrul Conferintei Nationale ce se va desfasura in perioada 30.06-1.07. 2018. Impreuna vom promova in Romania metodologii si instrumente de lucru BIM moderne si aliniate la normele Uniunii Europene.

Ca Partener Educational al evenimentului, misiunea noastra este de a veni in sprijinul specialistilor cu solutii performante de eficientizare a timpului de lucru prin automatizari si proiectare inteligenta interdisciplinara. 

Va propunem un chestionar la care va invitam sa raspundeti, ce ne va ajuta sa personalizam continutul si solutiile prezentate la cursurile gratuite de initiere in BIM pentru membrii TNA, sustinute de ALLBIM NET din toamna 2018, al carui rezultat va fi prezentat in ultima zi a evenimentului. Completarea chestionarului va ofera posibilitatea sa castigati prin tragere la sorti:
- o licenta Bluebeam Revu eXtreme
- o licenta Lumion
precum si sa participati gratuit la viitoarele cursuri organizate in parteneriat OAR - ALLBIM NET.

Completeaza aici chestionarul OAR 

Bluebeam Revu - Comparatii produse

DESCARCA BROSURA

Veniti la Conferinta OAR sa vedeti cum Bluebeam Revu ofera tehnologie de varf pentru creare, editare, marcare si colaborare PDF, destinata fluxurilor de lucru AEC. Aflati cum sa cresteti productivitatea, eficientizand procesele de lucru prin utilizarea datelor de marcare pe parcursul întregului ciclu de viata al proiectului.

 

Oferte Speciale Bluebeam Revu

Allplan Arhitectura - Comparatii produse

DESCARCA BROSURA

Allplan Arhitectura reprezinta solutia universala BIM de top, care oferă arhitectilor si inginerilor din domeniul constructiilor controlul absolut asupra proiectelor lor si capacitatea de a da frau iber imaginatiei si creativitatii. Timp de peste 50 de ani, Allplan a susținut industria AEC cu un portofoliu de software de pionierat care ramane dedicat promovarii digitalizarii inovatoare a industriei constructiilor.

Oferte Speciale Allplan Arhitectura

Lumion - Comparatii produse

DESCARCA BROSURA

Fa cunostinta cu Lumion, un software 3D de render dezvoltat pentru integrarea perfecta cu software-ul CAD. Ușurința sa în utilizare îl face alegerea numarul unu pentru designerii și arhitectii care doresc sa aduca conceptul lor la viata.  Lumion randeaza in timp real, facandu-l un instrument ideal pentru trecerea de la concept la vizualizare.

 

Oferte Speciale Lumion