ALLPLAN ARHITECTURA

Allplan Arhitectura este un instrument BIM universal pentru proiectarea si constructia cladirilor. Datorita unei conexiuni directe cu platforma BIM bazata pe cloud Allplan Bimplus, Allplan Arhitectura este o solutie completa BIM (pana la nivelul BIM 3). Puteti lucra fie complet in 3D, fie combinat în 2D și 3D, care are avantaje in special in planificare si implementare. Puterea lucrului cu programul Allplan consta in fiabilitate si precizie in toate fazele de planificare, in special in ceea ce priveste debitul cantitativ. O gamă larga de interfete, inclusiv importul si exportul IFC, asigura un schimb sigur de date cu partenerii de planificare.

DESCARCA BROSURA

Avantajele Allplan Architecture dintr-o singura privire

Proiectare asistata

Proiectare asistată de BIM Allplan va permite vizualizarea virtuala a proiectului dumneavoastra, inainte de a fi pus in constructie. In acest fel, erorile si conflictele sunt detectate in faza de proiectare, evitand intarzierile de executie.

Libertatea de proiectare

Puternicul kernel de modelare Parasolid de la Siemens,integrat în Allplan, ofera o mai mare libertate in crearea modelelor 3D.

Vizualizarea

CineRender integrat de la Maxon va permite sa creati vizualizari de inalta calitate, direct din Allplan.

Precizie pana la finalizarea desenele de lucru

Desenele sunt derivate din modelul BIM si, prin urmare, sunt intotdeauna actualizate. Mai mult, instrumentele puternice de proiectare si de vizualizare ofera o precizie maximă la generarea desenelor.

Liste cantitati

Allplan calculeaza cu precizie listele de cantitati. Suprafetele incaperilor, suprafata podelei, necesarul de usi, repartizarea materialelor pe incaperi, sunt liste generate din modelul 3D. Listele de cantitati scoase de Allplan Design2Cost sunt certificate pentru grupul TÜV Süd din Germania. 

Schimbul de date

Pentru a asigura un schimb de date fiabil cu partenerii de planificare, software-ul include interfete de inaltă calitate pentru toate formatele de schimb conventionale, inclusiv DWG, DXF, DGN, IFC4 și PDF.

Planificare completa

Allplan Arhitectura este parte a unui portofoliu extins de produse, care impreună cu Allplan Design2Cost, Allplan Inginerie si Allplan Allfa comprima solutii ce acopera tot ciclul de proiectare al unei cladiri.

Flexibilitatea aplicării

Allplan va sustine flexibil in tot procesul de proiectare. Atat in timpul desenului de lucru 2D, cat si in proiectarea BIM, orientata pe obiect.

Lucrul in echipa optimizat

Cu ajutorul programului Allplan, colaborarea la realizarea unui proiect se poate afla intr-un birou, dar este posibila si intre locatii aflate in oricare colt al lumii. Impreună cu platforma cloud Bimplus si Allplan Share, coordonarea multidisciplinară a modelelor BIM devine realitate.

Incercati-l gratuit

Testati gratuit versiunea completa a Allplan Architecture timp de 30 de zile. Descarcati software-ul si experimentati toate avantajele create special pentru dumneavoastra.

DOWNLOAD NOW