ALLPLAN INGINERIE

ALLPLAN ENGINEERING 2018

Allplan Engineering este solutia finala BIM care sustine intregul proces BIM pentru ingineria civila, desenatori si contractori. Software-ul permite fluxuri de lucru si schimburi rapide de date. Comprimati-va timpul de lucru:

  • Fluxuri de lucru BIM optimizate
  • Functii speciale pentru betonul armat
  • Desene fara compromisuri privind detaliile sau calitatea

ALLPLAN ENGINEERING BUILDING

 

Allplan Engineering Building - solutia BIM pentru inginerii structurali: 

> Documente actualizate si vizualizari profesionale

> Modelare eficienta a armaturii cu precizie ridicata a datelor

> Cantitati si costuri fiabile

Allplan Engineering Building este un instrument puternic BIM, optimizat pentru procesul de lucru al inginerilor constructori. Datorita unei conexiuni directe cu platforma BIM bazata pe cloud Allplan Bimplus, Allplan Engineering Building este o solutie completa BIM (pana la nivelul BIM 3). Allplan Engineering Building simplifica si accelereaza planificarea si constructia, reduce sursele erorilor si conduce la o mai buna intelegere comuna a tuturor celor implicati in proiect.

Testati versiunea completa a Allplan Engineering timp de 30 de zile, gratuit si fara nicio obligatie. 

DOWNLOAD NOW

 

 

ALLPLAN ENGINEERING CIVIL

Soluția BIM pentru ingineria contructiilor civile si pentru proiectarea structurilor:

> Modelarea nelimitata a oricarei forme

> Armarea rapida a structurilor complexe

> Sectiuni longitudinale si transversale, care pot fi definite în mod liber

Allplan Engineering Civil este un instrument puternic BIM care este optimizat pentru procesele de lucru ale inginerilor constructori în cadrul constructiei de infrastructura. Datorita unei conexiuni directe cu platforma BIM bazata pe cloud Allplan Bimplus, Allplan Engineering Civil este o solutie completa BIM (pana la nivelul BIM 3). Programul va ajuta sa reduceti timpul de planificare si de constructie si sa respectati bugetul alocat. Baza este un model virtual din care se genereaza planurile de structura cu sectiuni si vederi, precum si estimari pentru cantitati sau timp de executie. Modelul serveste ca baza pentru calcule structurale. Allplan Engineering Building simplifica si accelereaza planificarea si constructia, reduce sursele erorilor si conduce la o mai buna ințelegere comuna a tuturor celor implicati in proiect.

Testati versiunea completa a Allplan Engineering timp de 30 de zile gratuit si fara nicio obligatie. 

DOWNLOAD NOW