ADMINISTRATOR

Gestionarea proiectului in mod eficient

 

Bluebeam Revu ajuta administratorii de santier sa rezolve in timp real problemele legate de proiect, actiualizand direct de pe teren situatia lucrarilor, mentinand totul in program, normativ si buget.

Descarca Demo

 

Logistica de Santier

Santierele de constructii sunt in continua schimbare, iar menținerea unui mediu de lucru organizat si sigur necesita o coordonare continua cu intreaga echipa de proiect. Revu include instrumente de marcare si colaborare personalizabile, care va permit sa creati, sa gestionati si sa stocati planuri de logistica pentru santiere, toate intr-o singura solutie.

Administrarea RFI

Bluebeam Revu pastreaza cererile de informatii clare si organizate, punand la dispozitie instrumente inteligente de marcare, hyperlink si vizualizare, ajutandu-va sa alegeti cele mai bune variante pentru proiectul dumneavoastra.

Procesul de Verificare

Bluebeam Revu ajuta echipele de proiect in procesul de verificare a executiei lucrarilor de pe santier prin conectarea directa la planuri, atribuirea exacta a responsabilitatilor si semnalarea in timp real a eventualelor nereguli. 

Comparatii Produse