BLUEBEAM ARHITECTI

Viziune adusa la viata

 

Bluebeam Revu permite arhitectilor sa gestioneze toate informatiile proiectului, punand la dispozitie o platforma de colaborare bazata pe documentatie si instrumente avansate de marcare si automatizare.http://bluebeam.com/trial/allbim

Bluebeam Revu este utilizat de 86% dintre firmele de top din SUA.

Descarca Demo

Revizuirea Planului

 

Intalnirile traditionale pentru discutiile pe tema designului sunt plictisitoare, iar feedback-ul centralizat, de la toate parțile interesate, este esential pentru evitarea schimbarilor costisitoare in timpul constructiei. Revu accelereaza revizuirea designului, permitand partenerilor de proiect sa marcheze si sa colaboreze pe aceleasi documente in timp real.

Setarea Proiectului

Bluebeam Revu va permite sa centralizati si sa organizati toate directoarele si fisierele proiectului intr-o singura locatie, permitand echipelor sa acceseze cu usurinta, sa incarce si sa revizuiasca cele mai recente documente.  

Rezumat Cantitati Estimative 

Bluebeam Revu simplifica crearea si aprobarea cantitatilor estimative cu instrumente puternice de marcare si editare, integrandu-se perfect in sistemele de gestionare a documentelor, mentinand functionarea perfecta a proiectului.

Administrarea RFI

Bluebeam Revu pastreaza cererile de informatii clare si organizate, punand la dispozitie instrumente inteligente de marcare, hyperlink si vizualizare, ajutandu-va sa alegeti cele mai bune variante pentru proiectul dumneavoastra.

Procesul de Verificare

Bluebeam Revu ajuta echipele de proiect in procesul de verificare a executiei lucrarilor de pe santier prin conectarea directa la planuri, atribuirea exacta a responsabilitatilor si semnalarea in timp real a eventualelor nereguli. 

Comparatii Produse