CONTRACTOR GENERAL

Comunicare eficienta cu echipele de proiect

 

Buebeam Revu ajuta antreprenorii  generali să eficientizeze comunicarea cu echipele de proiect, punand la dispozitie instumente ce ofera informatii exacte, la indemana.

Descarca Demo

Setarea Proiectului

Bluebeam Revu va permite sa centralizati si sa organizati toate directoarele si fisierele proiectului intr-o singura locatie, permitand echipelor sa acceseze cu usurinta, sa incarce si sa revizuiasca cele mai recente documente.  

Administrarea desenelor 

Instrumentele dinamice de creare a documentelor de la Revu faciliteaza gestionarea si partajarea celui mai recent set de desene cu partenerii de proiect din birou si de pe teren. 

Administrarea RFI

Bluebeam Revu pastreaza cererile de informatii clare si organizate, punand la dispozitie instrumente inteligente de marcare, hyperlink si vizualizare, ajutandu-va sa alegeti cele mai bune variante pentru proiectul dumneavoastra.

Predarea proiectului 

Instrumentele dinamice de creare a documentelor Bluebeam Revu va permit sa furnizati informatii inteligente O & M ( Operare si Intretinere ), care permit administratorilor de facilitati sa acceseze digital informatii critice despre proiect sau informatii despre intretinerea materialelor si a echipamentelor.

Estimari Cantitati

Bluebeam Revu include o suita de instrumente de masurare care va permit sa estimati cu precizie cantitatile de materiale necesare pentru proiect.  In acest fel, puteti obtine cele mai bune oferte de pe piata, aducandu-va un avantaj in plus in fata competitorilor.

Rezumat Cantitati Estimative 

Bluebeam Revu simplifica crearea si aprobarea cantitatilor estimative cu instrumente puternice de marcare si editare, integrandu-se perfect in sistemele de gestionare a documentelor, mentinand functionarea perfecta a proiectului.

Procesul de Verificare

Bluebeam Revu ajuta echipele de proiect in procesul de verificare a executiei lucrarilor de pe santier prin conectarea directa la planuri, atribuirea exacta a responsabilitatilor si semnalarea in timp real a eventualelor nereguli. 

Comparatii Produse