GEO5 - PROGRAM ANALIZE GEOTEHNICE

GEO5 este un program cu o o suita de solutii complete pentru majoritatea sarcinilor geotehnice. Solutiile au aceeasi interfata de utilizator si comunica intre ele, fiecare analizand tipul de structura definit.

Combinație de metode analitice si FEM

Metodele analitice de verificare asigura proiectarea și verificarea eficienta si rapida a structurii. Transferam modelul analitic in programul FEM, unde structura este verificata prin metoda elementului finit. Comparatia a doua solutii independente contribuie la cresterea sigurantei.

Multiple standarde, teorii si metode

Abordarile geotehnice de baza implementate in programul GEO5 sunt aplicabile in intreaga lume. GEO5 ofera un mod unic de aplicare a standardelor, care simplifica in mod semnificativ munca proiectantului, permitand in acelasi timp verificarea structurii cu toate abordarile necesare fiecare tari. Analizele permit verificarea structurii conform teoriei starilor limita sau a factorului de siguranta.

Coeficientul de reducere, coeficientul de analiza, etc. pot fi introduse manual de catre utilizator. GEO5 este realizat conform Eurocod 7 (EN 1997-1) si LRFD (standardul AASHTO). 

Legaturi intre solutiile programului

Este posibil sa doriti transferul datelor intre solutiile programului, pentru un tip diferit de analiza. Puteti face acest lucru utilizand Geoclipboard ™. Mai multe solutii permit transferul intregii structuri, pentru analize ulterioare.

Solutiile GEO5

  • Analiza Stabilitate - GEO5 conține mai multe solutii pentru analiza stabilitatii taluzului, masivului de roca, zidului de pamant stabilizat mecanic, taluzurilor tintuite, FEM, fluxului de apa, a curbei incarcare-deformatie, a zidului de sprijin.
  • Analiza fundatii de suprafata - GEO5 contine solutii pentru analizarea capacitatii portante verticale si orizontale, a placii, a grindei, a culeei, FEM, a pilotilor CPT
  • Tuneluri si chesoane - Solutiile GEO5 pot fi utilizate cu succes pentru analiza tunelurilor, dar totodata si pentru calcularea influentei constructiei de tuneluri asupra cladirilor din jur. 
  • Proiectare excavare - GEO5 permite o proiectare si analiza completa a structurii verticale de acoperire, avand la dispozite solutiile pentru proiectarea galeriei, pentru proiectarea peretilor de sprijin si pentru verificarea peretilor de sprijin. 
  • Fundatii la adancime - GEO5 conține mai multe solutii in scopul proiectarii si analizei pilotilor pentru fundatiile la adancime. Aveti la dispozitie solutiile pentru piloti, piloti CPT si pentru grup de piloti. Este necesar sa se aleaga solutia adecvata, luandu-se in considerare rezultatele unui studiu geotehnic si tipul de structura dorit. 
  • Studiu geologic - Solutiile GEO5 evalueaza date din studiile  geologice, creeaza modele geologice si pune la dispozitie rapoarte de date profesionale. Datele din modelul geologic pot fi exportate in solutiile de proiectare GEO5. Solutia de stratigrafie GEO5 este conceputa pentru evaluarea rezultatelor obtinute in urma investigatiei la fata locului (foraje, CPT, SPT etc.), In urma evaluarii sunt  generate modele geologice 2D sau 3D a sectiuni transversale si a profilurilor geologice, pentru export in programele de proiectare GEO5.
  • Ziduri si gabioane - GEO5 conține mai multe solutii pentru proiectarea peretilor de sprijin si a structurilor de sustinere. Fiecare program permite analiza structurii in functie de aspectele geotehnice, dar si de verificarea materialului.
  • Analiza tasarii - Desi GEO5 include programe specializate pentru analiza tasarii si a consolidarii, solutionarea unei structuri poate fi analizata in toate programele de analiza a fundatiei.
  • Test sol - GEO5 ofera analiza structurilor direct din datele de testare pe teren si evita sau reduce definitia standard a parametrilor solului. Toate tipurile de teste pot fi introduse sau importate in solutia pentru analiza stratigrafiei.

S-a lansat GEO5 2018

 

Programul dispune de interfata utilizator in limba romana. 

Cere informatii despre oferte si pret