LUMION

LUMION 8

Lumion permite oricarui arhitect sa-si transforme desenele CAD în randari extrem de frumoase, fara nici o pregătire prealabila. 

Indiferent daca prezentati proiectul unui client, colaborati cu echipa dvs. folosind vizualizări realiste, sau faceti o schimbare de ultimă ora a proiectului, Lumion 8 aduce rapid si fara stres rezultate care va vor face sa zambiti.

DESCARCA BROSURA

Randari spectaculoase

 Descoperiti ce poate face Lumion 8  cu imagini, videoclipuri si imagini panoramice de 360 grade, care pun proiectul dumneavoastra in cea mai buna lumina, de la interioare si exterioare pana la peisaje si multe altele.   Urmariti interviuri cu arhitecti si designeri de la firme importante din Statele Unite si din intreaga lume, discutand despre modul in care folosesc Lumion pentru proiectele lor.

Foarte usor puteti edita zone mari si puteti adauga zeci de mii de copaci, oameni sau cladiri.

Personalizati pe loc un videoclip, de fata cu clientul, sau creati rapid mai multe variante.

Invatati sa lucrati cu Lumion în cateva minute  

 

In decurs de 15 minute, orice arhitect sau designer poate invata cum sa creeze videoclipuri, imagini si imagini panoramice de 360 de grade.

Cu Lumion  orice arhitect sau designer poate crea videoclipuri și imagini fara nici o pregatire prealabila.

 

Creati imagini panoramice de 360 de grade si vizualizati cu ochelarii VR

Folositi o tableta si prezentati clientului o vizualizare interactiva.

De asemenea, puteti oferi actualizări rapide clienților, trimitandu-le un link prin e-mail.

 • Clientul poate vizuliza proiectul din  mai multe puncte predefinite
 • Link-urile functioneaza pe telefoane, tablete si pe PC si Mac.

Compatibil cu majoritatea software-urilor de proiectare  

Lumion 8 functioneaza minunat, permitandu-va sa faceti imbunatatiri continue modelului dvs., chiar si dupa ce l-ati importat si ati petrecut timpul adaugand materiale, contexte si multe altele. Pur si simplu actualizati modelul în software-ul dvs. preferat de modelare si importati modificarile in Lumion 8 cu un singur clic.  

Exportati plugin-uri disponibile pentru Archicad si Revit Export direct pentru fisiere Sketchup (.skp). De asemenea, puteti importa tipuri de fisiere din multe pachete software CAD, inclusiv .DAE, .FBX, .SKP și .DWG.

Comanda acum

 

Noutati Lumion 8.3

 •  Hyperlight® 2 - efecte în foto si video: Hiperlight elimina nevoia de global ilumination, care randează de 3 ori o imagine, daca activam hiperlight, obtinem acelasi rezultat, cu timpi de randare mult redusi
 •  OmniShadow®: da tente la umbre, tenta inchisa unde este umbra puternica ai merge spre estompare
 • Speedray® Reflections: reflecții speciale, cu 16 tonuri de culoare la suprafetele transparente si lucioase (sticla, lemn)
 • Styles - stiluri predefinite aplicabile automat pe modelul 3D importat, pentru situatii specifice (interior sau exterior, zi sau noapte etc.) asigurind efectul fotorealist creat de profesionisti – noutate absoluta in Lumion 8
 • Sky Light: o noua tehnologie dezvoltata special pentru Lumion 8 de creare a luminii ambientale; un generator si simulator complex pentru rafinarea efectelor de lumina ambientala​
 • Export către Panoramas 360 pentru Gear VR și Oculus Rift de la Samsung
 • Export pentru imagini stereoscopice​
 • PureGlass® - biblioteca de materiale ultrarealiste​
 • Soften hard edges – modelarea muchiilor pentru o prezentare fotorealista cat mai apropiata de realitate​
 • Effect Tilt shift – simularea machetelor​
 • Model and material variation – functii avansate pentru ofertare prin crearea rapida a variantelor constructive si de materiale​
 • Foliage for materials - abilitatea unica de transformare a formelor simple in elemente de un fotorealism extrem (frunze, iedera taratoare etc.) mapate pe suprafete/forme complexe (pereti, garduri, statui etc.).

 

Descarca versiune Demo

 

 

Lumion 8.5

Fluxuri de lucru accelerate. Sincronizari live pentru Revit, SketchUp si acum, ArchiCAD.

LiveSync pentru ArchiCAD in Lumion 8.5 include: 

 • Point-of-view sincronizare intre ArchiCAD si Lumion 
 • Adaugati si salvati materialele Lumion pentru proiectul dvs. Lumion 
 • Sincronizarea si vizualizarea materialelor in timp real 
 • Importarea automata a modelului in Lumion (nu este nevoie sa importati separat un model)

 

Cu noul LiveSync pentru ArchiCAD, puteti configura o vizualizare in timp real a modelului dvs. ArchiCAD in Lumion

Modificati forma modelului si veti vedea ca aceasta modificare actioneaza instantaneu asupra mediului din jurul sau. Sincronizati materialele si vizualizarile si bucurati-va de confortul unui flux interactiv ArchiCAD-Lumion care va permite sa admirati in timp real schimbarile aduse proiectului dumneavoastra.    

Lumion 8.5 este o actualizare gratuita pentru utilizatorii Lumion 8 sau 8.3. Plugin-ul LiveSync pentru ArchiCAD este gratuit pentru toata lumea.